Michigan State University şi FSPAC vor participa la redactarea strategiei pe termen lung a municipiului Cluj-Napoca

de admin

Astăzi primarul Emil Boc s-a întâlnit cu reprezenanţi ai Michigan State University (MSU) şi ai Facultăţii de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Univeristăţii Babeş Bolyai pentru a discuta aspecte legate de modele de dezvoltare locală şi creşterea calităţii vieţii.

Grupul reprezentanţilor a fost alcătuit din prof. Scott Witter – directorul Şcolii de Planning, Design & Construction, prof. Roger Hamlin, de la Şcoala de Planning, Design, Construction, prof. Karen Potter Witter, din cadrul Departament of Forestry al MSU, şi associate prof. Gilbert White din cadrul aceleiaşi universităţi. Din partea Facultăţii de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării au participat la întâlnire decanul acesteia, prof. Călin Hinţea şi prof. Cătălin Baba.

„Viitorul oraşului se pregăteşte în fiecare zi. Le-am propus partenerilor noştri de la Michigan State University, din East Lansing – oraş înfrăţit cu Cluj-Napoca, precum şi echipei de specialişti de la Facultatea de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării să ne ajute să creionăm strategia municipiului Cluj-Napoca pentru perioada 2014 -2020”a declarat primarul Emil Boc.

Proiectul se va derula pe o perioadă de un an, timp în care se va lucra pe grupuri tematice, şi se vor organiza diverse consultări publice, demersul final având drept scop stabilirea obiectivelor strategice pe termen lung şi maximizarea potenţialului de absorbţie a municipiului Cluj-Napoca privind sursele de finanţare disponibile.

Reprezentanţii MSU se află în aceste zile în municipiul Cluj-Napoca în cadrul unui parteneriat cu FSPAC pentru dezvoltarea programelor comune

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.