SCANDALOS. Un bărbat a fost împins de pe feribot în Grecia. A murit!

de clujazi

Un tragic eveniment s-a petrecut în portul Pireu din Grecia, unde un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat în urma presupusului act în care ar fi fost împins de pe pasarela unui feribot. Membrii echipajului navei Blue Horizon sunt acum acuzați că au aruncat bărbatul în apă, acesta pierzându-și viața în consecință, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

Patru membri ai echipajului feribotului Blue Horizon au fost arestați după ce videoclipurile postate pe rețelele de socializare au arătat ce s-a întâmplat, informează Greek City Times.

„Bărbatul probabil că nu avea bilet. Un tip în cămașă albă și cu însemne pe umăr, un căpitan, nu știu ce este, l-a împins. A făcut 2-3 încercări de a urca la bord și îl împingeau când nava a început să părăsească portul. L-au tot împins. Era clar că va cădea în mare și, ca urmare, în cele din urmă a căzut”, a declarat un pasager.

Compania care deţine feribotul, Attica Group, îşi exprimă regretul cu privire la incident şi susţine că va coopera cu autorităţile competente pentru pedepsirea vinovaţilor. „Conducerea companiei Attica Group este şocată de tragicul incident care a avut loc în portul Pireu şi declară că va coopera cu fiecare autoritate competentă pentru a clarifica în întregime ceea ce s-a întâmplat.”, a declarat Attica Group, potrivit Greek Reporter.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.