Șofer român de TIR ucis în Belgia de un capac de canal: Suspecții sunt adolescenți drogați

de clujazi

Detalii șocante au ieșit la iveală în cazul morții șoferului român de TIR, ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod. Potrivit procurorilor, victima a fost atacată de un grup de adolescenți aflați sub influența drogurilor.

Incidentul tragic a avut loc în Belgia, unde șoferul român de TIR și-a pierdut viața după ce un capac de canal a fost aruncat de pe un pod direct în parbrizul camionului pe care îl conducea. Autoritățile au demarat imediat o anchetă pentru a identifica și reține suspecții responsabili.

Conform informațiilor furnizate de procurori, unul dintre adolescenți, cuprins de remușcări și speriat de consecințele faptei, s-a predat poliției. Acesta a oferit detalii esențiale care au condus la arestarea celorlalți complici. Adolescenții se aflau sub influența drogurilor în momentul comiterii atacului.

Tragedia s-a produs la doar 48 de ore după un incident similar, în care un alt șofer român de TIR a fost atacat în același mod și sub același pod. Din fericire, acesta a scăpat cu viață, dar atacul a creat o stare de alarmă în comunitatea șoferilor de TIR din zonă.

Cazul a atras atenția opiniei publice și a autorităților, care cer măsuri sporite de securitate pentru a preveni astfel de incidente pe viitor. Ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au desfășurat atacurile și pentru a aduce toți vinovații în fața justiției.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.