Un avion cu 165 de oameni la bord a aterizat forţat într-un lan de grâu din Siberia. Toți au supraviețuit

de clujazi

Un avion Airbus A320 operat de compania Ural Airlines a fost nevoit să efectueze o aterizare forțată spectaculoasă într-un lan de grâu din Siberia, după ce a experimentat o defecțiune la sistemul hidraulic. Incidentul a avut loc în apropierea satului Ubinskoye, iar toți cei 159 de pasageri și cei 6 membri ai echipajului au scăpat nevătămați, cu excepția câtorva cazuri minore de vânătăi și atacuri de panică.

Aeronava se afla în zbor pe ruta sa obișnuită când piloții au constatat o problemă tehnică la sistemul hidraulic și au cerut imediat permisiunea de a ateriza de urgență la aeroportul din Novosibirsk. Cu toate acestea, înainte de a ajunge la destinație, a trebuit să efectueze o aterizare forțată în lanul de grâu.

Din fericire, evacuarea a decurs în siguranță, iar pasagerii au ieșit din aeronavă folosind scările de urgență. Printre pasageri s-au aflat 23 de copii, care au fost, de asemenea, evacuați în condiții de siguranță.

Deși avionul a suferit daune minime și nu a izbucnit niciun incendiu în urma aterizării forțate, nu este încă clar cum va fi transportată aeronava de pe câmp și dacă va putea fi recondiționată. Echipele de intervenție și autoritățile locale au fost desfășurate la fața locului pentru a evalua situația și pentru a iniția procedurile necesare de recuperare și investigare.

Agenția Federală de Transport Aerian a demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a asigura siguranța în continuare a zborurilor.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.