Harry şi Meghan evacuaţi din Frogmore Cottage

de clujazi

Harry și Meghan au părăsit în mod definitiv Frogmore Cottage, proprietatea regală din incinta castelului Windsor. După trei luni de la anunțul trimis de Buckingham privind evacuarea, palatul a confirmat miercuri că această locuință regală a fost eliberată. Decizia a fost percepută de cei doi ca fiind o pedeapsă crudă.

Sir Michael Stevens, trezorierul regelui, a declarat că putem confirma faptul că ducele și ducesa de Sussex au părăsit Frogmore Cottage, conform relatărilor The Independent. Cu toate acestea, nu vor fi furnizate detalii despre logistică.

Sir Michael Stevens a adăugat că suma de 2,4 milioane de lire sterline cheltuită pentru renovarea Frogmore Cottage, care a fost suportată din Trezoreria Regelui, a fost plătită de către cuplul Sussex. Această contribuție financiară permite Coroanei să recupereze o proprietate renovată.

Frogmore Cottage este o reședință cu cinci dormitoare situată pe domeniul regal al Castelului Windsor, în vestul Londrei. Aceasta a fost oferită ca dar de nuntă ducelui și ducesei de Sussex de către regina Elizabeth a II-a în anul 2018.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.