Masacru la Rotterdam. Un student a OMORÂT un profesor în sala de curs a unui SPITAL

de clujazi

Masacru la Rotterdam. Un student a OMORÂT un profesor în sala de curs a unui SPITAL. Un film al tragediei s-a desfășurat la Rotterdam, unde o mamă și fiica sa au fost ucise cu cruzime în propria locuință de către un student. Acesta nu s-a oprit aici, având ca următoare țintă profesorul său.

În oraș, s-a instaurat starea de alertă după ce un bărbat în vârstă de 32 de ani a împușcat mortal trei persoane. Atacatorul a fost reținut la Spitalul Universitar, unde și-a luat viața unui profesor.

Înainte de aceasta, el a deschis focul într-o locuință din apropiere, luând viețile unei mame și fiice. Ulterior, tânărul a declanșat două incendii la ambele locuri, dar acestea au fost rapid stinse. Un cocktail Molotov a fost aruncat, iar flăcările s-au propagat cu viteză. În cele din urmă, poliția l-a capturat și l-a arestat, cu imagini surprinse de martori arătându-l purtând o uniformă militară.

Fred Westerbeke, reprezentant al poliției Rotterdam, a declarat că atacatorul avea o armă asupra sa și purta o vestă antiglonț. În baza informațiilor primite, se confirmă că suspectul a acționat singur.

Motivul din spatele acestor atacuri rămâne necunoscut. Cu toate acestea, s-a aflat că tânărul era student la spital și nu era străin autorităților, având în 2021 un caz în care a fost găsit vinovat pentru abuz asupra animalelor.

Masacru la Rotterdam. Un student a OMORÂT un profesor în sala de curs a unui SPITAL

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.