Român ARESTAT după ce a ”pipăit” o jurnalista care transmitea live

de clujazi

Individul care a agresat sexual o jurnalistă din Spania în timpul unei transmisii live este un cetățean român de 25 de ani, conform informațiilor furnizate de euronews.com.

A fost reținut de poliție în urma incidentului. Isa Balado se afla în mijlocul relatării despre un jaf în Madrid când a fost abordată de bărbat, care a atins-o în zona feselor și i-a sa spuna cerut pentru ce canal de televiziune lucrează.

În ciuda situației, jurnalista a încercat să-și continue raportarea, însă gazda emisiunii a insistat să-l aducă în fața camerei. Inițial, bărbatul român a negat fapta și a râs, dar ulterior și-a cerut scuze și s-a uitat la ea, în timp ce aceasta îl ruga să o lase să-și facă treaba.

Jurnalista l-a confruntat, subliniind că lucrează în direct și că gestul lui a fost inacceptabil. După aceasta, bărbatul a fost arestat, iar poliția investighează incidentul pe baza înregistrărilor video și urmează să-l interogheze pe agresor.

Postul de televiziune a emis o declarație condamnând orice formă de hărțuire sau agresiune și își arată susținerea pentru jurnalista afectată de acest incident inacceptabil

You may also like

1 comentariu

Sandu Bria 16 septembrie 2023 - 20:30

Zgaiba aia s-a mai si plâns? să se bucure că o băgat-o omu’ nost în zamă, că-i femeie shnur, fără tzâtze fără cwr

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.