Peretele de piatră al unui canion celebru din Iordania, vandalizat cu înjurături românești

de clujazi

Doi români aflați în vacanță în Iordania au avut parte de o surpriză neplăcută după ce au descoperit mai multe înjurături în limba română scrijelite pe peretele de piatră al unui canion celebru. Revoltați de ceea ce au văzut, cei doi vloggeri români au postat un clip pe TikTok, arătând inscripțiile ofensatoare.

Injurături românești în inima Iordaniei

Printre mesajele vandalizatoare se numărau și expresii vulgare precum “m*** Steaua”, scrijelite pe stâncile de la intrarea în canion. Aceste acte de vandalism au stârnit indignarea turiștilor și a localnicilor deopotrivă, aducând o pată asupra imaginii turiștilor români.

Reacții online

Clipul postat de cei doi vloggeri a devenit viral pe TikTok, generând o mulțime de comentarii și reacții de dezaprobare. “Nu ne mai vindecăm veci pururi, amin,” a scris unul dintre utilizatorii revoltați, reflectând sentimentul de frustrare și rușine față de aceste acte de vandalism.

Impactul vandalismului

Aceste acte de vandalism nu doar că distrug frumusețea naturală a canionului, dar și afectează imaginea României în rândul comunității internaționale. Este un apel la responsabilitate și respect pentru locurile vizitate, subliniind importanța protejării patrimoniului natural și cultural.

Autoritățile locale din Iordania sunt așteptate să ia măsuri pentru a curăța inscripțiile și pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Este esențial ca turiștii să fie conștienți de impactul acțiunilor lor și să respecte locurile pe care le vizitează.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.