Telenovelă cu un român în Italia. iubitele îl acuză de răpire. A intervenit POLIȚIA

de clujazi

Vineri seara, a fost declanșată o alertă, când o femeie a sunat la numărul de urgență pentru a raporta că fiica sa de 17 ani și o prietenă sunt ținute ostatic într-o casă din Via del Tipografo din Bologna, Italia, de către un tânăr înarmat cu un pistol.

Polițiștii au intervenit imediat și au găsit un bărbat român de 23 de ani, care a fost anterior condamnat pentru port de armă, locuind în casa semnalată.

În timp ce poliția a izolat zona și a înconjurat casa, părinții băiatului și cele două fete din casă au ieșit. Deși tânărul suspect nu a fost găsit acasă la momentul intervenției, el s-a întors curând și a fost percheziționat de poliție, dar nu s-a găsit nicio armă asupra sa.

Misterul a fost elucidat după ce poliția a ascultat depozițiile fetelor. Acestea au declarat că se aflau în apartament și că se simțeau bine și că nu fuseseră constrânse să stea acolo.

Așadar, poliția a descoperit că alerta a fost dată de fosta iubită a tânărului de 23 de ani, care, furioasă din cauza noii sale relații, a sunat prietena și a mințit că fiica de 17 ani a fost răpită și ținută sub amenințarea armei.

Această minciună a declanșat o dispută între familiile fetelor și a tânărului, care s-au acuzat reciproc. După discuții contradictorii, toată lumea s-a întors acasă.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.