Doi polițiști prinși de polițiști, în timp ce făceau sex în parcare. I-au trădat ”gemetele”

de clujazi

Două persoane care erau ofițeri de poliție și care aveau o relație au fost găsite goale în mașină într-o parcare din New York, SUA. Acest lucru s-a întâmplat după ce o persoană a sunat la poliție după ce a auzit țipete în parcare. Ofițerii nu erau în timpul serviciului când au fost găsiți și se presupune că întâlnirea lor amoroasă a avut loc la 1:30 dimineața, într-o parcare unde ofițerii își lăsau mașinile personale, în apropiere de secția unde cei doi lucrau.

Conform surselor, o persoană care a sunat la 911 a declarat că a auzit o femeie țipând în parcare, dar nu a putut vedea culoarea vehiculului.

Alți doi ofițeri de poliție din aceeași secție în care lucrau cei doi au ieșit să investigheze și au fost uimiți să găsească cei doi colegi goi în interiorul mașinii. Cei doi polițiști, care se pare că erau parteneri de serviciu și care aveau o relație amoroasă, au negat că făceau sex în mașină.

Nu se știe dacă au fost sancționați disciplinar. Potrivit surselor, polițiștii care au investigat cazul nu au făcut raport și nu au activat camerele de corp, care ar fi fost obligatorii conform procedurilor departamentului.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.