VIDEO. Bătaie cu TOPOARE între clanuri. Un polițist a fost RĂNIT

de clujazi

VIDEO. Bătaie cu TOPOARE între clanuri. Un polițist a fost RĂNIT. O altercație violentă a avut loc între două grupuri, în fața unei săli de jocuri de noroc. Două persoane au fost rănite în urma incidentului, iar un polițist a fost atacat și lovit.

„Din altercație, a rezultat rănirea ușoară a două persoane, de 24 și 25 de ani, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale, la unitatea spitalicească din Buhuși. Polițiștii au deschis un dosar penal.Se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cadrul intervenției la fața locului, un agent de poliție a precizat că a fost lovit cu un obiect contondent, în zona omoplatului, de către unul din participanții la conflict.  Față de acest aspect, a fost anunțat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuși, în vederea continuării cercetărilor”, potrivit IPJ Bacău.

„Suntem iar martorii neputincioşi ai unui sistem care face posibile astfel de evenimente care îi au ca ”protagoniști” pe cei mai de seamă cetățeni ai societății românești. Aceștia au ales strada să le fie ring de luptă, pentru ei legea fiind doar o glumă proastă, iar Polițiștii cei care le spun glumele. Tot arsenalul unei răscoale a fost adus pe trotuarele și străzile din Orașul Buhuși, pentru a-și demonstra ei supremația, chiar dacă prin zonă la acea oră se deplasau și alte persoane care probabil veneau de la muncă, concept total străin pentru protagoniștii noștri de azi. În continuare la nivelul Poliției Române nu există o structură capabilă de contracararea violenței urbane și a găștilor ori bandelor de cartier, așa cum există în alte state din Europa. Așteptăm cu nerăbdare ca formațiunile mobile să fie înființate și să pună capăt unor astfel de încăierări”, a postat pe pagina de Facebook Sindicatul Polițistilor- Sidepol.

Vezi și: O femeie din Florești a BĂTUT un bărbat că i-a ocupat juma’ de parcare – VIDEO

VIDEO. Bătaie cu TOPOARE între clanuri. Un polițist a fost RĂNIT

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.