Tragedie la Lacul Snagov: Dragoș, un tânăr tată de 23 de ani, s-a înecat lăsând în urmă o fetiță de doar 2 ani

de clujazi

Un incident dramatic s-a petrecut ieri după-amiază la doar câțiva kilometri de Capitală. Dragoș, un tânăr tată de 23 de ani, și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în Lacul Snagov și nu a mai reușit să iasă la suprafață. Aproape imediat, apropiații săi au sunat disperați la 112, iar mai multe echipaje de intervenție au sosit rapid la fața locului, însă a fost prea târziu pentru a-l salva.

În ciuda faptului că nu știa să înoate, Dragoș s-a aventurat în apă, ignorând avertismentele celor din jur. Un martor a relatat: “Când a sărit, a ieșit puțin la suprafață. După aceea s-a dus înapoi la fund. A zis o dată au și atât.” Apa în acea zonă are o adâncime de aproximativ 4 metri, făcând astfel de încercări extrem de periculoase pentru cei fără experiență în înot.

Cumnatul său a încercat să-i salveze viața imediat ce și-a dat seama că Dragoș se îneacă, dar eforturile sale au fost în zadar. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Dragoș lasă în urmă o fetiță de doar 2 ani, care acum va crește fără tatăl ei.

Comunitatea este profund îndurerată de această pierdere, iar acest incident servește drept un tragic memento al importanței prudenței și cunoașterii limitelor personale atunci când se interacționează cu mediul acvatic.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.