TRAGEDIE! Un copil de doi anișori a murit într-un lighean cu apă

de clujazi

O tragedie cutremurătoare a avut loc în Neamț, unde un copil în vârstă de doar 2 ani și-a pierdut viața după ce a căzut într-un lighean cu apă în timp ce se juca. Nenorocirea a avut loc sub ochii mamei și ai bunicii micuțului.

Polițiștii din Neamț au demarat o anchetă în legătură cu acest incident tragic. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț au comunicat că polițiștii au fost alertați duminică după-amiază de o femeie în vârstă de 53 de ani, din localitatea Gâdinți, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de doi ani, a fost găsit într-un lighean cu apă.

Tragedia a șocat comunitatea locală și a adus o durere greu de descris pentru familia copilului. Autoritățile desfășoară o anchetă riguroasă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a preveni astfel de tragedii în viitor. În astfel de momente, este important să ne unim și să ne sprijinim reciproc în fața pierderii și a durerii.

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului stabilind faptul că, în timp ce minorul se afla în curtea locuinţei, împreună cu mama şi bunica sa, în timp ce se juca, într-un moment de neatenţie, acesta ar fi căzut cu faţa într-un lighean cu apă. Atât mama acestuia cât şi un echipaj medical sosit la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare, din nefericire fără efect, fiind declarat decesul minorului”, au afirmat poliţiştii.

You may also like

1 comentariu

Femei Sex 4 aprilie 2024 - 09:42

Este devastator sa auzim despre astfel de tragedii cutremuratoare care se petrec chiar sub ochii nostri. Este inimaginabil sa-ti pierzi copilul intr-un mod atat de dureros si neasteptat. Cuvintele sunt prea slabe pentru a exprima durerea si suferinta familiei acestui micut care si-a gasit sfarsitul intr-un lighean cu apa. Este ingrozitor sa stim ca un incident atat de nefericit a putut avea loc in doar cateva clipe de neatentie. Sa speram ca autoritatile vor gasi raspunsurile necesare in ancheta lor si ca astfel de tragedii nu se vor mai repeta. In aceste momente, trebuie sa ne aratam compasiune si sa fim alaturi de familia indurerata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingerul nostru pripasit in ceruri.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.