Tragedie pe terenul de fotbal din Ciumeghiu. Un copil este în comă

de clujazi

Tragedie pe terenul de fotbal din Ciumeghiu, Bihor, micul Darius, în vârstă de doar 6 ani, s-a confruntat cu o tragedie înfricoșătoare. O poartă metalică neasigurată, lăsată nesupravegheată pe terenul administrat de Primărie, s-a prăbușit peste el, lăsându-l în comă și necesitând intervenție chirurgicală urgentă la creier.

Tatăl său a descoperit cu oroare scenariul devastator. Copiii, inclusiv micul Darius, s-au bucurat de joacă pe terenul de fotbal, o activitate obișnuită pentru ei. Cu toate acestea, poarta, care ar fi trebuit să fie lăsată la pământ când nu erau meciuri, era lăsată ridicată și nesigurată. La un moment dat, în timp ce copiii se agățau de poartă, aceasta s-a prăbușit brusc, lăsându-l pe Darius prins sub greutatea sa.

Localnicii au exprimat îngrijorare cu privire la pericolele recurente pe care le prezintă terenul de fotbal, deoarece nu este prima oară când copiii sunt expuși unor astfel de situații periculoase. Între timp, Darius luptă pentru viața sa în spital, fiind supus la tratament intensiv și operație de urgență pentru a încerca să-și salveze viața.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.