Macabru. Un sucevean și-a dezgropat prietenul mort. A visat că trăia și a mers să îl dezgroape

de clujazi

Scene macabre au avut loc într-un cimitir din România, unde un bărbat și-a dezgropat prietenul mort, fiind convins că acesta era încă în viață după ce l-ar fi visat. Incidentul șocant a avut loc într-un sat din județul Suceava, iar autoritățile au fost alertate de preotul localității.

Conform relatărilor, bărbatul în vârstă de 45 de ani din Stroiești, județul Suceava, a mărturisit că l-a visat pe un prieten care a murit în urmă cu câteva zile, iar în vis acesta i-ar fi spus că este încă în viață. Convins de mesajul primit în vis, bărbatul a hotărât să-și dezgroape prietenul pentru a se asigura că acesta nu era viu.

Preotul din localitatea Corocăiești a descoperit situația șocantă în această dimineață și a alertat imediat autoritățile. Polițiștii sosiți la fața locului au găsit mormântul săpat, pământul înlăturat și capacul sicriului deschis.

La locul incidentului s-au adunat și membrii familiei defunctului, afectați de gestul șocant al bărbatului. Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele și motivele acestui act neobișnuit și au luat măsuri corespunzătoare în continuarea investigației.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.