Un bărbat din Fetești a murit după ce o bombă artizanală i-a explodat în locuință

de clujazi

Un incident tragic a avut loc în Fetești, unde un bărbat de 44 de ani și-a pierdut viața în timp ce încerca să construiască o bombă artizanală. Explozia, produsă în propria sa casă, a fost fatală, iar materialele folosite au provocat o deflagrație puternică.

Anchetatorii descoperă un arsenal periculos în locuința victimei

Anchetatorii au petrecut toată noaptea verificând locuința victimei. În urma perchezițiilor, aceștia au descoperit mai multe articole pirotehnice și elemente de muniție care ar fi putut provoca o nouă explozie. Descoperirile subliniază pericolul extrem pe care bărbatul îl reprezenta atât pentru el însuși, cât și pentru vecinii săi.

Motivația bărbatului: Teama de un posibil atac rusesc

Tatăl victimei a declarat că fiul său s-a apucat de construcția dispozitivelor explozive din teama unui posibil atac rusesc. Deși era pasionat de substanțe chimice și metale, bărbatul a ales să devină frizer, însă frica l-a împins să se dedice acestei activități periculoase.

Ancheta în desfășurare

Trupul bărbatului a fost dus la medicină legală, unde medicii legiști vor efectua necropsia. Aceasta va oferi mai multe detalii în cadrul anchetei deschise pentru omor. Procurorii încearcă să stabilească exact circumstanțele în care bărbatul și-a pierdut viața, activitatea pe care o desfășura în momentul exploziei și de cât timp se ocupa de construirea dispozitivelor explozive.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.