O britanică a venit până în România să se facă vrăjitoare

de clujazi

O britanică în vârstă de 40 de ani a călătorit până în România în căutarea unei noi direcții spirituale, convinsă că este bântuită de fantoma fostului său soț. Brocarde, din Marea Britanie, susține că are puteri paranormale și a decis să-și exploreze aceste capacități într-un mod neobișnuit – prin devenirea unei vrăjitoare.

Brocarde s-a aventurat la marginea Bucureștiului pentru a o vizita pe Mihaela Minca, considerată una dintre cele mai renumite vrăjitoare din România. Aici, ea a primit îndrumare și învățături de la fiicele Mihaelei pentru a-și valorifica potențialul și pentru a învăța să comunice cu spiritele.

“Am început să comunic cu spiritele și simt că trebuie să înțeleg mai bine aceste puteri pe care le am”, a mărturisit Brocarde. “Această călătorie în România este pasul meu către a-mi explora magia interioară și a găsi liniștea spirituală pe care o caut.”

În timp ce unele persoane pot fi sceptice, Brocarde este ferm convinsă că această călătorie îi va aduce claritate și pace interioară. Ea urmează să rămână în România pentru o perioadă în care va continua să studieze și să se antreneze sub îndrumarea vrăjitoarei Mihaela Minca și a fiicelor acesteia.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.