Alertă în Dolj: Raisa Maria, fetița de 2 ani și 5 luni dispărută la Breasta, este de negăsit

de clujazi

O întreagă comunitate din județul Dolj este în alertă maximă după dispariția misterioasă a unei fetițe de 2 ani și 5 luni. Raisa Maria a dispărut ieri, în jurul prânzului, după ce a plecat de la casa părintească spre locuința bunicului, aflată la doar câțiva metri distanță. De atunci, micuța este de negăsit, iar eforturile de căutare continuă neîncetat.

Aproximativ 150 de voluntari, alături de polițiști, au periat întreaga zonă toată noaptea, folosind câini de urmărire și drone cu termoviziune. Pe timpul zilei, un elicopter a survolat localitatea în speranța de a o găsi pe micuță.

Alerta a fost dată de un vecin care a observat dispariția fetiței. Potrivit acestuia, Raisa Maria a plecat din fața casei părinților ei, îndreptându-se spre locuința bunicilor. De acolo, urma ei s-a pierdut.

Echipele de căutare au fost suplimentate de voluntarii de la Centrul Național de Educare Canină, care s-au alăturat eforturilor de găsire a copilei. Între timp, părinții Raisei Maria au fost duși la secția de poliție pentru a fi audiați, în încercarea de a oferi informații suplimentare care ar putea ajuta la găsirea micuței.

Comunitatea locală este profund afectată de această dispariție, iar speranțele rămân ridicate că Raisa Maria va fi găsită în siguranță. Căutările continuă neîncetat, iar autoritățile fac apel la oricine ar putea avea informații relevante să contacteze imediat poliția.

Cei care doresc să se alăture eforturilor de căutare sunt încurajați să se prezinte la punctele de întâlnire stabilite de autorități pentru a primi instrucțiuni și pentru a participa în mod organizat la căutări.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.