Apă GRATUITĂ la restaurantele din România. Legea a fost promulgată

de clujazi

Guvernul României a adoptat recent o măsură importantă pentru consumatorii din industria alimentară. Potrivit unui nou proiect de lege promulgat de președintele Klaus Iohannis și publicat în Monitorul Oficial, restaurantele, cantinele și firmele de catering din România sunt acum obligate să ofere gratuit clienților apă de la robinet.

Inițial, acest proiect de lege nu includea obligația oferirii apei potabile gratuite de la robinet nici pentru administrațiile și clădirile publice, nici pentru restaurante, cantine și servicii de catering. Cu toate acestea, odată ce proiectul a fost promulgat, toate aceste instituții sunt acum responsabile de furnizarea apei gratuite clienților.

Această măsură are potențialul de a aduce beneficii semnificative pentru consumatori, oferindu-le acces la apă potabilă fără costuri suplimentare atunci când mănâncă în restaurante sau cantine. De asemenea, aceasta poate promova un stil de viață mai sănătos și poate contribui la reducerea consumului de băuturi îmbuteliate.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.