ALERTĂ. Zeci de elevi și profesori intoxicați. Nu se cunoaște cauza

de clujazi

Alertă la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara, unde zeci de elevi și profesori au fost spitalizați cu simptome de intoxicație. Cauza este încă necunoscută, iar autoritățile sunt în alertă pentru a investiga situația.

Conform informațiilor preliminare, elevii și cadrele didactice afectate au fost transportate la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” și la Spitalul Municipal din Timișoara. Deși unitatea de învățământ nu are cantină și nu este racordată la gazele naturale, iar dezinsecția sau deratizarea nu au fost efectuate recent, simptomele de intoxicație au afectat un număr semnificativ de persoane.

Numai în cursul nopții precedente, 9 elevi au fost aduși cu ambulanțele la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”, iar la primele ore ale dimineții alte 12 persoane au fost internate la diverse spitale din zonă. În total, 15 copii și un profesor sunt internați la Spitalul de Copii, în timp ce alți doi elevi și un cadru didactic sunt internați la Spitalul Municipal.

Simptomele raportate includ dureri abdominale, vărsături și scaune diareice, iar alți elevi și profesori cu aceleași simptome nu s-au prezentat încă la spital.

Autoritățile locale și județene cooperează pentru a investiga cauza acestor intoxicații și pentru a asigura siguranța elevilor și a personalului școlar. Cursurile au fost suspendate miercuri în urma acestui incident, iar comunitatea școlară este în așteptare pentru informații suplimentare.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.