Incident șocant la Galați! Un băiat de 10 ani a fost bătut crunt cu un bici din sârmă

de clujazi

Incident șocant la Galați! Un băiat de 10 ani a fost bătut crunt cu un bici din sârmă de către nașul tatălui său, care îl suspecta că i-a lovit calul. Din corecția extremă, micuțul a reușit să scape cu viață după ce un dascăl care trecea pe stradă a auzit strigătele de ajutor. Copilul a ajuns la spital cu răni grave și are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Vă avertizăm, urmează detalii cu puternic impact emoțional!

Micuțul a fost salvat de dascălul din comună, care a auzit strigătele de ajutor. Băiatul a reușit cu greu să ajungă acasă și abia a putut să povestească ororile prin care a trecut.

Anicuța Abulculesei, bunica băiatului: „Eu am crezut că s-a bătut cu niște copii. Când a ajuns, a intrat în curte: ‘Ce e cu tine?’ Urechea era lovită și când a ridicat tricoul l-am văzut pe spinare și mi-a venit rău.”

Georgeta Damian, mătușa băiatului: „A zis că i-a dat șase bice din astea și că a apucat de a scăpat că îi mai dădea șase, dar de unde? Că i-a dat zeci.”

Medicii, Îngroziți de Semnele de pe Trupul Firav al Băiatului

Familia a sunat imediat la 112. Medicii au rămas îngroziți de semnele de pe corpul băiatului.

Mihai Polinschi, purtător de cuvânt SAJ Galați: „Echipajul nostru a găsit un băiețel de 10 ani care suferise niște agresiuni. Avea pe tot corpul plăgi, contuzii, echimoze, chiar și la nivelul capului.”

Micuțul a fost transferat la Spitalul de Pediatrie din Galați și va rămâne sub supraveghere medicală. Părinții săi sunt despărțiți și se află în atenția asistentului social al primăriei după ce a făcut mai multe probleme la școală.

Nicoleta Lăpușneanu, asistent social: „Încă de la naștere, bunica a fost cea care s-a ocupat de creșterea și educarea minorului. Tatăl mai mergea la muncă în altă localitate, nu era mereu acasă.”

Agresorii arestați și acuzați de multiple fapte

Cei doi indivizi au fost arestați de polițiști și sunt acuzați de multiple fapte, printre care și lipsire de libertate în formă agravantă. Ei riscă până la 15 ani de închisoare.

Acest incident șocant subliniază necesitatea unei intervenții rapide și eficiente în cazurile de abuz asupra minorilor și importanța rolului comunității în protejarea celor vulnerabili.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.