Un bărbat a sunat din Olanda ca să își salveze fata din România. Dorea să se sinucidă!

de clujazi

Un incident neobișnuit s-a petrecut când un tată din Olanda a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța că fiica sa intenționează să își pună capăt vieții în România. Cu toate că tatăl era îngrijorat și nu vorbea limba română, apelul a implicat operatori de la serviciile de urgență din România, Olanda și Moldova. O fotografie furnizată a dezvăluit locația exactă a tinerei, care era anterior necunoscută.

„Nu se cunoștea însă adresa exactă la care se află. În încercarea de a o localiza, operatorul 112 de la București cere mai multe detalii, cu intenția de a coopera cu Poliția pentru a o găsi în siguranță. Experiența operatorului: descoperă într-una dintre fotografiile trimise o adresă din județul Suceava”, arată reprezentanții STS.

Fata a fost salvată

O echipă a fost trimisă la fața locului, iar fata a fost găsită și salvată.

„Deși o comunitate globală, în momente de vulnerabilitate, granițele și barierele lingvistice pot fi depășite mai ales când e nevoie de ajutor pentru cei aflați în primejdi”, arată STS.

„Un tată cere ajutor pentru fiica sa. Bărbatul care nu știe decât poloneză, rusă sau ucraineană, comunică în câteva cuvinte pe care le cunoaște în engleză, că fiica sa se află în România și crede că e în primejdie”, transmite STS, conform Mediafax.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.