TRAGEDIE. O elevă a murit după ce a luat prea multe medicamente de HIPERTENSIUNE

de clujazi

TRAGEDIE. O elevă a murit după ce a luat prea multe medicamente de HIPERTENSIUNE. O tragedie zguduie comunitatea din Târnăveni, județul Mureș. Eliza Tușinean, o elevă eminentă în clasa a XI-a la unul dintre cele mai renumite licee din oraș, a decedat miercuri seara la vârsta de doar 17 ani. Tânăra promițătoare a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal din Târnăveni. Ulterior transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș, însă, din păcate, medicii nu au reușit să-i salveze viața.

Potrivit informațiilor furnizate de mama fetei, tragedia a fost declanșată de o supradoză accidentală de medicamente. Eliza urma un tratament pentru hipertensiune arterială, iar la momentul respectiv, a luat o doză mai mare decât cea prescrisă. Familia și prietenii sunt șocați de această pierdere neașteptată. Dirigintele fetei, Dan Sergiu, a declarat: “Era o elevă foarte bună atât la învățătură, cât și la suflet. Toată lumea este în stare de șoc.”

Cu o medie școlară impresionantă de 9,95, Eliza Tușinean se afla printre cele mai strălucite elevi din oraș, excelând în domeniul filologiei. Comunitatea școlară și cea locală își exprimă profundul regret față de pierderea acestei tinere cu un viitor promițător. Funeraliile vor avea loc în zilele următoare, iar școala a anunțat că va organiza un omagiu în memoria Elizei pentru a-i aduce un ultim omagiu.

TRAGEDIE. O elevă a murit după ce a luat prea multe medicamente de HIPERTENSIUNE

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.