Șoferul unui buldoexcavator a dispărut pe un câmp după ce a încercat să lovească un echipaj de poliție

de clujazi

Șoferul unui buldoexcavator a dispărut pe un câmp după ce a încercat să lovească un echipaj de poliție în Teleorman. Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a opri vehiculul, care a fost ulterior abandonat. Persoana care conducea buldoexcavatorul este căutată de poliție.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, polițiștii din Alexandria au fost sesizați duminică seară de către un bărbat din localitate, care a reclamat că o persoană care conducea haotic un buldoexcavator a distrus culturile de mazăre.

“La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană. În contextul redat mai sus, s-a procedat la urmărirea acestuia, în vederea opririi, însă conducătorul buldoexcavatorului ar fi încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti, moment în care aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească”, au precizat poliţiştii.

You may also like

1 comentariu

Dan Lepadatu 1 aprilie 2024 - 11:00

O chestiune de timp să-l prindă

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.