Învățător FELICITAT de primar pentru că a BĂTUT un elev! ”I-aș strânge mâna”

de clujazi

Un învățător din Vaslui care a lovit un elev cu un băț pentru că nu știa tabla înmulțirii, este cercetat de către Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. Părinții elevului au raportat cazul pe rețelele sociale și primarul a declarat că ar strânge mâna învățătorului pentru acțiunea sa.

”Mie mi se pare normal. O metodă de care și unul dintre noi, mai ales generațiile noastre, nu cred că am fost văduviți. N-am trecut prin ele. Personal, eu am fost la școală la băiețelul meu, e în clasa a șasea, la ședința cu părinții și am spus că sunt total de acord atunci când iese din cadrul normal al activităților școlare, să fie pedepsit cum am fost și eu, la palmă, la fund, să-l tragă de perciuni. Nu cred că e o tragedie. Personal nici nu-l cunosc pe acest cadru didactic, dar dacă l-aș vedea, i-aș strânge mâna. Bătaia e ruptă din Rai. Poporul român așa a fost învățat, istoria ne-o spune”, a declarat primarul Ciprian Tamaș, potrivit BZI.

„Să vă arăt cum arată bietul copil de 7 ani care a fost bătut cu bățul la mânuțe de domnul învățator de la școala Protopopești, comuna Tăcuta pentru ca nu știa tabla înmulțirii. Acești învățători, profesori, care după atâția ani de la revoluție nu au învățat nimic despre educarea copiilor într-un mod normal. Vrem în școala noastră profesori și învățatori care au răbdare cu copiii. Acest copil este traumatizat, nu vrea sa meargă la școala de frică. Și mai este si o doamna profesoara de matematică, care jignește copiii. Cazul unei fetițe care a venit din Germania la școală în Protopopești si pe cafe doamna de matematica a jignit-o foarte tare, i-a vorbit foarte urat și copila a mers acasa plângând. Acești profesori ar trebui sa se retragă singuri din școala”, spune mama băiatului.

Învățător FELICITAT de primar pentru că a BĂTUT un elev! ”I-aș strânge mâna”

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.