Incident șocant. Fetiță de 10 ani ELECTROCUTATĂ în parc

de clujazi

O fetiță de 10 ani a fost electrocutată într-un parc din București după ce a atins un stâlp de iluminat, ridicând preocupări cu privire la siguranța în locurile de joacă publice.

O fetiță în vârstă de 10 ani a fost spitalizată în urma unui incident șocant ce a avut loc într-un parc din București. Copila a fost electrocutată în timp ce se afla într-un loc de joacă în fața blocului său. Conform martorilor, copila a atins accidental un stâlp de iluminat în timp ce se afla pe gardul care împrejmuia zona de joacă.

În momentul în care a atins stâlpul, fetița a fost trântită la pământ și a rămas inconștientă. Martorii au sunat de urgență la numărul de urgență 112, iar fetița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale imediate.

Mama fetiței a relatat că aceasta a căzut leșinată după ce a atins stâlpul de iluminat. Ea a dezvăluit că și ea însăși a simțit o ușoară descărcare electrică atunci când s-a atins de stâlp la nivelul solului. Incidentul a provocat panică printre părinții și martorii prezenți în parc, iar preocupările cu privire la siguranța în locurile de joacă publice au fost sporite.

Acest incident nu este singular, astfel că este necesară o evaluare mai amănunțită a instalațiilor electrice din zonele de joacă publice pentru a evita asemenea incidente nedorite. În urmă cu doi ani, un incident similar a avut loc într-un parc din Bistrița, ceea ce subliniază importanța garantării unui mediu sigur și protejat pentru copii în spațiile de joacă.

Specialiștii și autoritățile relevante sunt chemați să investigheze cauzele acestui incident și să ia măsurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente în viitor. Siguranța copiilor în spațiile publice trebuie să fie o prioritate, iar astfel de incidente tragice ne amintesc despre importanța menținerii standardelor de siguranță în toate zonele de joacă pentru copii.

You may also like

1 comentariu

Florina Florina 9 august 2023 - 05:26

Da cum an parc

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.