Caz ȘOCANT la Iași. I-a violat soția în timp ce îl amenința cu un cuțit

de clujazi

Într-un incident șocant petrecut în Iași, un individ a pătruns în locuința unui cuplu în mijlocul nopții și a violat-o pe femeie în fața soțului, care a fost ținut neputincios sub amenințarea unui cuțit. Agresorul a intrat în locuință în miez de noapte, amenințându-l pe soț cu moartea, punându-i un cuțit la gât, și apoi a săvârșit violul în prezența acestuia.

După aproximativ 2-3 minute, soțul a reușit să scape și să găsească un obiect dur în casă, dar a fost prins înainte să poată interveni pentru a-și salva soția de calvarul la care era supusă. După săvârșirea faptei, agresorul l-a lovit pe bărbat în cap, conform informațiilor furnizate de BZI.ro.

Individul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile după această intrare brutală în casa cuplului și agresiunea asupra acestora. Potrivit certificatului medico-legal emis de Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, soțul prezenta leziuni provocate de un obiect dur, necesitând îngrijiri medicale timp de 4-5 zile.

„Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, la data de 18.10.2023 a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de o persoană de gen masculin, sub aspectul comiterii în concurs real a 2 infracţiuni de violare de domiciliu prev. de art. 224 alin.1,2 Cod pen., una de viol prev. de art. 218 alin.1 Cod Penal şi una de lovire sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art.38 alin.1 Cod Penal. În ce priveşte circumstanţele faptice, până la acest moment procesual s-au reţinut în esenţă următoarele: la data de 16.10.2023, în intervalul orar 00.10 – 00.32, inculpatul ar fi pătruns fără drept în locuința din mun. Iaşi a 2 concubini, împrejurare în care ar fi ameninţat-o cu un briceag pe persoana vătămată de gen masculin, iar la solicitarea acestuia ar fi refuzat să părăsească locuința.

În continuare, inculpatul ar fi întreţinut prin constrângere un raport sexual cu concubina bărbatului anterior menţionat, în prezenţa acestuia. După aproximativ 2-3 minute, concubinul ar fi folosit un obiect contondent în vederea îndepărtării inculpatului, însă ar fi fost deposedat de inculpat, care ar fi folosit obiectul contondent pentru a-l lovi de două ori în zona capului, provocându-i leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Prin ordonanţa din data de 18.10.2023, s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, iar în baza referatului procurorului de caz, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a dispus, la data de 19.10.2023, arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru întregirea situaţiei de fapt şi stabilirea adevărului judiciar. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, a transmis procurorul Ștefan Fânariu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.