A trebuit să își scoată ochii după ce și-a tatuat sclera

de clujazi

A trebuit să își scoată ochii după ce și-a tatuat sclera. Un bărbat din Polonia a fost găsit vinovat de un tribunal din Wroclaw după ce a tatuat ochii unei femei, care avea 21 de ani la momentul incidentului, în aprilie 2017.

Bărbatul, identificat ca Piotr A., a recunoscut în timpul procesului că nu știa cum să realizeze un astfel de tatuaj . El a folosit o tehnică similară cu tatuarea pielii.

Din cauza procedurii, femeia, Aleksandra Sadowska, a orbit la un ochi și a fost nevoită să-și scoată și celălalt ochi.

Aleksandra a căutat un studio de tatuaje din Varșovia pe internet după ce a văzut un rapper polonez, Popek, tatuându-și ochii. Așa a decis că și ea își dorea să își tatueze albul ochilor cu negru.

A trebuit să își scoată ochii după ce și-a tatuat sclera

Sclera ochiului este unul dintre elementele importante ale sistemului de vedere. Este un strat gros de țesut conjunctiv, care înconjoară globul ocular și îl protejează de diverse daune și traume. De asemenea, sclera ochiului joacă un rol important în menținerea formei globului ocular și în susținerea structurilor oculare din interior.

Sclera ochiului are o culoare albă sau gălbuie și este netedă la atingere. Deși este transparentă, sclera ochiului nu poate fi văzută deoarece se află în spatele irisului și a corneei. În cazul în care sclera ochiului devine vizibilă, acest lucru poate indica o problemă de sănătate, cum ar fi inflamația sau leziunile.

Vezi și: Curierii îi vor ”turna” la ANAF pe cei care plătesc ramburs

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.