O profesoară a STRÂNS DE GÂT un elev din ARGEȘ. Copilul a ajuns la SPITAL

de clujazi

O profesoară a STRÂNS DE GÂT un elev din ARGEȘ. Copilul a ajuns la SPITAL. Într-un incident grav petrecut la o școală din Sălătrucu, Argeș, un elev în vârstă de 12 ani a fost nevoit să meargă la spital după ce se pare că a fost agresat fizic de către profesoara sa. Părinții copilului au sunat imediat la ambulanță atunci când acesta s-a întors acasă de la școală și s-a plâns de starea sa precară de sănătate.

Evenimentul s-ar fi petrecut în timpul orei de Educație Socială, la clasa a șaptea. Conform relatărilor, băiatul s-a aplecat să-și ridice un pix de la sol, moment în care o colegă a făcut o glumă. Profesoara s-a enervat, acuzându-i că perturbă desfășurarea lecției. În continuare, variantele evenimentelor diferă. Potrivit declarației copilului, profesorul l-ar fi condus în spatele sălii de clasă și l-ar fi lovit cu pumnul. În schimb, cadra didactică neagă vehement aceste acuzații.

Profesoara a fost interogată de către polițiști și, în prezent, a fost suspendată din activitatea de predare. Acest lucru a dus la situația nefericită în care elevii a două școli au rămas fără cadru didactic pentru orele lor obișnuite.

Tache Cristian, directorul școlii, a confirmat absența profesorului. Acesta declarând că conform legii, profesorii acuzați de agresiune asupra elevilor nu participă la ore pe durata desfășurării anchetei. În ceea ce privește perspectiva profesoarei asupra evenimentelor, aceasta a fost contactată pentru a-și exprima punctul de vedere, însă nu a răspuns la solicitări.

O profesoară a STRÂNS DE GÂT un elev din ARGEȘ. Copilul a ajuns la SPITAL

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.