Scene de violență extremă în Timiș: Femei bătute crunt de patronul unei firme pentru că au adus mâncare unui muncitor nepalez

de clujazi

Sânnicolau Mare, Timiș – Două femei au fost victimele unui atac brutal din partea patronului unei firme de reciclare a deșeurilor din Sânnicolau Mare, județul Timiș. Incidentul a avut loc după ce femeile au încercat să aducă mâncare unui muncitor nepalez, prietenul lor. Patronul firmei, un bărbat de 39 de ani, a devenit violent pe motiv că acestea ar fi ținut din treabă angajatul.

Scene de coșmar în curtea firmei de reciclare

Cele două femei au venit la firma de reciclare pentru a lăsa un pachet de mâncare muncitorului nepalez, cu care se împrieteniseră recent. Când au constatat că acesta nu se află acolo, au intenționat să plece. În acel moment, patronul firmei a intervenit violent, lovindu-le pe femei fără milă.

Femeile s-au refugiat în mașină, dar agresorul nu s-a oprit

De teama agresorului, cele două femei s-au refugiat în mașină, însă bărbatul nu s-a potolit nici măcar atunci când a observat că este filmat. Victimele au fost supuse unei ploi de lovituri, până când au reușit să sune la poliție.

Agresorul a fost reținut, dar este cercetat în libertate

În urma apelului la poliție, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Cu toate acestea, după expirarea perioadei de reținere, a fost lăsat să plece și este cercetat în libertate. Cazul a provocat indignare în comunitate, scenele de violență fiind de o brutalitate ieșită din comun.

Reacții și măsuri

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a aduce justiția în acest caz. În același timp, organizațiile pentru drepturile omului și grupurile de advocacy fac apel la o reacție fermă împotriva violenței, subliniind necesitatea protejării drepturilor angajaților și a oricăror persoane aflate în situații similare.

Concluzie

Acest incident revoltător scoate în evidență necesitatea unor măsuri stricte împotriva abuzurilor și violenței la locul de muncă. Comunitatea din Sânnicolau Mare și nu numai așteaptă cu nerăbdare rezultatele anchetei și speră ca justiția să prevaleze în acest caz de o cruzime extremă.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.