FOTO. Femeie MUȘCATĂ de mâini la Florești. Stăpânul câinelui s-a făcut că “plouă”

de clujazi

O tânără a fost mușcată de mână în această seară la Florești. Deși avea mâinile pline de sânge, proprietarul câinelui s-a făcut ca plouă. Incidentul a avut loc pe câmpul dintre străzile Porii-Teilor, acolo unde zeci de patrupezi sunt scoși în fiecare zi la plimbare.

“Stimate “domn”…da tu, cel de pe câmpul dintre străzile Teilor și Porii…dacă aveai puțină “omenie” , îmi cereai tu mie numărul de telefon și veneai cu mine la cea mai apropiată farmacie, după ce am fost mușcată de către cățelul tău. Nu ai fi plecat așa indiferent ca și cum nu s-a întâmplat nimic (asta dacă aveai “omenie”). Ah era să uit…mulțumesc, că m-ai întrebat dacă totuși am fost mușcată de cățel deși ai văzut că aveam mâinile pline de sânge.
(Îți arăt cum atâta mâinile mele înainte și după, asta dacă cumva îți faci “griji” deși nu cred) Și încă ceva, ca să fie eu tot cea bună…nu voi lăsa comentariile deschise la postare pentru că nu vreau să creez polemici, în rest…doamne ajută la toată lumea!”

You may also like

1 comentariu

Inspilar Romania 26 iunie 2024 - 19:29

Este inacceptabil comportamentul stăpânului câinelui în situația descrisă la Florești. Întrebarea mea este: Cum putem educa proprietarii de animale să fie mai responsabili și empatici în astfel de situații? Siguranța și respectul față de cei din jur trebuie să primeze în fața indiferenței.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.