Medici ARESTAȚI! Au lăsat un bebeluș să moară la maternitatea din Mehedinți

de clujazi

Medici ARESTAȚI! Au lăsat un bebeluș să moară la maternitatea din Mehedinți. Un alt caz tragic despre o femeie însărcinată care a fost neglijată în travaliu. Copilul nenăscut a pierit în uter.

Un medic în vârstă de 32 de ani și o asistentă medicală în vârstă de 45 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ambele lucrau în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie a Maternității din Drobeta Turnu Severin,Au fost acuzați de “vătămarea fătului”. Aceasta vine în urma tragediei în care un nou-născut a decedat înainte ca femeia gravidă să poată să îl aducă pe lume.

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut astăzi, 5 octombrie, două femei, de 32 de ani, respectiv 45 de ani, ambele desfăşurându-şi activitatea la o instituţie publică din municipiul Drobeta Turnu – Severin, acestea fiind bănuite de săvârşirea infracţiunii de vătămarea fătului”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Cele două cadre medicale au fost duse în arestul IPJ Mehedinţi. Urmează ca azi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Reamintim că la Botoșani o femeie care a ajuns la spital cu sângerări a murit sub privirile cadrelor medicale. Aceasta a trimis mesaje pe parcursul nopții atât medicului de gardă, cât și medicului curant prin care îi ruga să o opereze.

Medici ARESTAȚI! Au lăsat un bebeluș să moară la maternitatea din Mehedinți

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.