Femeie operată de hernie la Târgu-Jiu. De fapt avea contracții și era GRAVIDĂ în 9 luni

de clujazi

Medicii au efectuat radiografii la plămâni, dar nu au realizat o ecografie. Detalii incredibile ies la iveală în ceea ce privește cazul femeii din Târgu Jiu, județul Gorj, care a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru hernie, în ciuda faptului că era însărcinată în luna a noua.

Ultimele informații uimitoare vin la lumină cu privire la situația din Târgu Jiu, județul Gorj, în care o femeie a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru hernie, în ciuda faptului că era în stadiul avansat al sarcinii, ajungând la a noua lună.

Mama în vârstă de 35 de ani a fost internată în spital încă din ziua de sâmbătă, fiind plasată pe secția de Chirurgie, unde i s-a stabilit diagnosticul de hernie ombilicală.

Odată cu deteriorarea stării sale în ziua de marți, specialiștii medicali au decis să efectueze o intervenție chirurgicală pentru a repara o hernie. În timpul intervenției, s-a făcut o descoperire surprinzătoare: s-a constatat că în interiorul ei se afla un fetus în mișcare. A fost solicitată prezența unui medic ginecolog și s-a procedat la efectuarea unei operații cezariene. Mai târziu, s-a efectuat o intervenție chirurgicală pentru a repara și hernia. S-a constatat că un mușchi fusese rupt de la cezariana suferită cu 16 ani în urmă, iar acum a fost necesară implantarea unei plase pentru a remedia această problemă care o afecta.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.