Momente de GROAZĂ. Un bărbat a încercat să fure copilul unei femei în Deva. Credea că e al lui

de clujazi

La fața locului, un echipaj de polițiști a intervenit și a procedat la imobilizarea tânărului, ulterior transportându-l la o unitate medicală pentru a fi supus unei evaluări psihiatrice.

Conform declarațiilor polițiștilor, individul implicat are 29 de ani, în timp ce copilul implicat în incident are doi ani și jumătate. Bărbatul ar fi susținut că a avut impresia că copilul ar fi fost propriul său, potrivit sursei citate.

În legătură cu acest incident, poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în acest caz.

“În jurul orei 13:10, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în zona Piaţa Arras, din Deva, un tânăr (posibil sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din braţele mamei sale. Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poliţiştilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei”, a transmis IPJ Hunedoara

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.