Un bărbat care făcea ”incantații” s-a aruncat de la etaj, după ce și-a incendiat apartamentul

de clujazi

rtamentul său, apoi a sărit în gol de la etajul patru. Vecinii au relatat că bărbatul obișnuia să efectueze “incantații” în locuința sa.

Evenimentul tragic a avut loc în Ilfov, când bărbatul și-a incendiat propria locuință și s-a aruncat apoi în gol de la etajul patru. După incident, echipa medicală a încercat să-l resusciteze timp îndelungat, dar fără succes. Motivul pentru care bărbatul a ales să își încheie viața rămâne un mister pentru autorități. Impactați de sunetul alarmelor de incendiu, vecinii din complexul rezidențial au ieșit din casele lor, fără să aibă habar de tragedia care se desfășura.

Un martor povestește: “Am fost înspăimântat. Am observat pe cineva acolo și am încercat să intru în apartamentul meu. Am întrebat ce s-a întâmplat și mi s-a spus că cineva a sărit de pe balcon și a murit. Am văzut corpul înainte. Am fost printre primii care au văzut cadavrul, era chiar aici în parcarea complexului. Era un bărbat de vârstă mijlocie, undeva între 50 și 55 de ani.”

Autoritățile urmează să stabilească dacă victima era sau nu sub influența substanțelor interzise. Este important de menționat că Organizația Mondială a Sănătății a raportat că la nivel mondial, o persoană se sinucide la fiecare 40 de secunde, ceea ce înseamnă aproximativ 800.000 de persoane pe an. În astfel de situații, solicitarea de ajutor specializat, obținerea sprijinului necesar pentru problemele de sănătate mentală și sprijinul social, inclusiv din partea familiei și a prietenilor, pot ajuta la prevenirea gândurilor suicidale.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.