Copil LEGAT de bancă la școală. Cea care l-a legat este chiar ÎNVĂȚĂTOAREA

de clujazi

Copil LEGAT de bancă la școală. Cea care l-a legat este chiar ÎNVĂȚĂTOAREA. O învățătoare din Bistrița este acuzată că a folosit bandă scotch pentru a lega un copil de 8 ani de un scaun. Motivul? Acesta ar fi deranjat ora. Conform relatării mamei copilului, în aceeași zi, învățătoarea ar fi tras și de urechile micuțului. Informația a fost raportată de Bistrițeanul.ro.

Vineri, l-am dus pe băiețel la școală, iar la ora 12:00 am venit să-l iau și l-am găsit cu urechile roșii și umflate. Mi-a povestit că învățătoarea l-a tras de urechi. Când am discutat cu învățătoarea, mi-a spus că a reacționat nervos pentru că băiețelul aruncase o bucată de plastilină după o colegă. Acasă, mi-a relatat că a fost legat cu bandă scotch de scaun pentru că se ridicase des în picioare, spune mama copilului.

Conform femeii, copilul, elev în clasa a II-a la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Acesta suferă și de tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate. Inspectoratul Județean investighează cazul și a anunțat că învățătoarea va fi în concediu fără plată până când se clarifică situația. Un înlocuitor va fi desemnat în perioada aceasta. Inspectorul școlar general, Cristian Nicula, a menționat că situația este neplăcută pentru toată lumea și că învățătoarea nu va mai preda la clasă.

Copil LEGAT de bancă la școală. Cea care l-a legat este chiar ÎNVĂȚĂTOAREA

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.