Educatoare ÎNJUNGHIATĂ de un pompier (amant). Și-a sunat soțul să o salveze

de clujazi

O educatoare a fost înjunghiată de fostul său iubit, un pompier în vârstă de 24 de ani, într-un atac sângeros petrecut la intrarea în blocul unde locuia femeia. Agresiunea a avut loc în plină zi, iar după ce a comis fapta, atacatorul, supărat că relația lor s-a încheiat, a dispărut. Ulterior, poliția a reușit să-l prindă după câteva ore de căutări și filtre în zonă.

Martorii au surprins momentul șocant în care femeia încerca să se apere de multiplele înjunghieri primite în zona spatelui. Atacul a avut loc în mijlocul zilei, când victima se pregătea să intre în bloc. Cu ultimele resurse, femeia a reușit să sune soțul pentru a cere ajutor.

Agresorul, aflat în concediu de odihnă în momentul atacului, era supărat din cauza faptului că relația lor s-a încheiat. Este pompier de un an și trei luni și acum se confruntă cu acuzații grave, fiind reținut pentru tentativă de omor. El riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

You may also like

2 comentarii

LacrimaMea LacrimaMea 18 octombrie 2023 - 20:36

👏👏👏👏👏asa ar trebui pedepsite toate (curvele)femeile maritate dar nu injunghiate ,legate de stilp sa le vada toata lumea.

Răspunde
Ieremia Gabriel 19 octombrie 2023 - 08:27

LacrimaMea LacrimaMea Păi am rămâne fără femei dacă s-ar aplica această pedeapsă.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.