A scăpat de CANCER dar a fost OMORÂT la un majorat. Familia e devastată

de clujazi
User

te rog sa reformulezi: „Dumnezeu l-a salvat şi l-a omorât un boschetar”. Tatăl lui Sebastian, răpus de durere după ce fiul lui a fost înjunghiat mortal când îşi apăra prietenul O petrecere de majorat s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr a fost înjunghiat de opt ori, iar prietenul său, care sărise să-i despartă pe bătăuşi, a fost ucis cu o lovitură de cuţit în inimă. Avea 20 de ani şi învinsese cancerul, cu şapte ani în urmă. Suspectul a fost reţinut de poliţie, dar susţine că nu el a comis fapta şi că a fost identificat greşit. Sebastian a ajuns la petrecerea din Ciurea, care s-a transformat într-un masacru, chiar la finalul distracţiei. În miez de noapte, a auzit că un prieten este atacat de alţi tineri. În jur de 30 de tineri au participat la petrecerea de majorat. O parte dintre ei erau din comuna Ciurea, ceilalţi veniseră din Iaşi. Evenimenul a început paşnic, dar din senin a izbucnit un scandal între cele două tabere. Participant: Era petrecere, n-avea nicio treabă la început. Şi după, la final, când să plece toţi, atunci s-a uitat un băiat urât pe alt băiat şi s-a luat, s-a dus la el şi l-a luat tare. Familia tânărului, devastată: Sebastian a avut cancer la 14 ani şi se vindecase miraculos Martorii spun că în încăierare s-au băgat şapte persoane, iar cei veniţi din oraş au scos cuţitele. Înainte ca Sebastian să intervină, prietenul său fusese înjunghiat de opt ori. Este acum internat în spital în stare gravă. Sebastian însă a primit o lovitură de cuţit în inimă, astfel că pentru el nu s-a mai putut face nimic. Familia tânărului de 20 de ani este devastată. Sebastian a avut cancer la 14 ani şi se vindecase miraculos.ChatGPT

„Dumnezeu l-a salvat şi l-a omorât un boschetar”. Tatăl lui Sebastian este copleșit de durere după ce fiul său a fost înjunghiat mortal în timp ce încerca să-și apere prietenul la o petrecere de majorat care s-a transformat într-o tragedie. Tânărul a fost înjunghiat de opt ori, iar prietenul său, care a intervenit pentru a separa cearta, a fost ucis de o lovitură de cuțit în inimă. Acest prieten de 20 de ani, care în trecut a învins cancerul la vârsta de 14 ani, se luptă acum pentru viața sa în spital. Suspectul a fost reținut de poliție, dar susține că nu el este autorul faptei și că a fost identificat greșit. Evenimentul tragic a avut loc la o petrecere din Ciurea, care, la finalul distracției, s-a transformat într-un adevărat coșmar. În mijlocul nopții, Sebastian a auzit că unul dintre prietenii săi era atacat de alți tineri. Aproximativ 30 de tineri au participat la această petrecere de majorat, unii din comuna Ciurea și alții din Iași. Deși evenimentul a început în mod pașnic, un scandal neașteptat a izbucnit între cele două grupuri.

Un martor a relatat: „Era o petrecere, la început totul era în regulă. Dar la final, când toată lumea se pregătea să plece, un tânăr a privit urât un alt tânăr și s-a declanșat o confruntare.”

Martorii susțin că în bătaie s-au implicat șapte persoane, iar cei veniți din oraș au scos cuțitele. Înainte ca Sebastian să intervină, prietenul său fusese înjunghiat de opt ori și se află acum în stare gravă la spital. Sebastian, în schimb, a fost lovit cu un cuțit în inimă, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic. Familia acestui tânăr în vârstă de 20 de ani este devastată, mai ales că el a reușit să învingă cancerul la vârsta de 14 ani și se considera un miracol medical.

You may also like

1 comentariu

Escorte.pro 19 septembrie 2023 - 09:40

Cat de trist si neasteptat a fost acest eveniment pentru toti cei implicati. Trist, dar in acelasi timp totodata si infiorator. Dumnezeu l-a salvat pe Sebastian, dar acesta a fost omorat de catre o mana criminala.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.