Un CIOBAN care a TERORIZAT o localitate a fost prins. Avea CUȚITE asupra lui

de clujazi

La data de 16.01.2023, colegii noștri 𝑎𝑔𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑒 𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑒 Răducan Radu și 𝑎𝑔𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑒 𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑒 Căpățînă Bogdan, ambii membri ai SIDEPOL Bacău, precum și agent șef adjunct de poliție Cojocaru Cristian și agent de poliție Cazacu Liviu, din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Buhoci – I.P.J. Bacău au reușit prinderea autorului unei tentative de tâlhărie.


Aceștia au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în satul Horgești, un individ periculos înarmat cu două cuțite a spart geamurile unei societății comerciale cu scopul săvârșirii unei fapte de tâlhărie, iar mai apoi a intrat în Primăria Horgești unde a adresat amenințări la adresa personalului.


Alertați de toate acestea cei 4 tineri polițiști au plecat în urmărirea acestuia, iar, după aproximativ 3 km de urmărire s-a reușit încercuirea acestuia, individul baricadându-se într-o anexă a unei ferme. Polițiștii dând dovadă de curaj, au reușit sa-l deposedeze de arme și sa-l imobilizeze, intervenție în urma căreia nimeni nu a fost rănit.

Un CIOBAN care a TERORIZAT o localitate a fost prins. Avea CUȚITE asupra lui

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.