Și-a introdus termometrul în vezică. Băiețelul era curios

de clujazi

Și-a introdus termometrul în vezica urinară. Băiețelul era curios. Un băiat din Chengdu, China, în vârstă de 12 ani, a necesitat îngrijiri medicale de urgență după ce a încercat un experiment sexual bizar care a mers extrem de prost.

Copilul, ale cărui inițiale nu au fost dezvăluite, a încercat să-și introducă un termometru în uretră în timp ce se masturba. A suferit dureri puternice timp de nouă ore când dispozitivul s-a blocat.

Când a ajuns la spital, medicii au fost îngroziți după ce au văzut radiografiile. Acestea arătau că termometrul fusese introdus atât de adânc în tractul urinar încât intrase în vezica băiatului.

Medicii erau îngrijorați că dacă vor încerca să scoată termometrul în același mod în care a intrat, ar putea afecta organele interne ale băiatului.

Din acest motiv, au decis să extragă dispozitivul medical din vezica urinară a tânărului prin intermediul unei operații. Aflat acum în recuperare, băiatul a fost avertizat să evite astfel de comportamente periculoase în viitor.

Vezi și: O bătrânică s-a închis în congelator. A murit înghețată

Un băiețel și-a introdus termometrul în vezica urinară

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.