Medic PEDIATRU prins în timp ce avea relații SEXUALE cu un minor. Erau sub un pod în Timișoara

de clujazi

Este vorba de un medic pediatru care lucrează la Spitalul de Copii din Timișoara. Incidentul s-a petrecut duminică seară în jurul orei 21:00, când un echipaj de poliție, aflat în patrulare, a observat sub un pod, într-un autoturism, doi indivizi care le-au trezit suspiciuni, relatează în exclusivitate tion.ro.

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată.

Cei doi bărbați au fost sancționați conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș pentru tion.ro.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.