Medic găsit MORT în portbagajul mașinii. Era în curtea USAMV din Timișoara

de clujazi

Polițiștii timișoreni au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului de 35 de ani în campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Acesta era dat dispărut de câteva zile, iar prima variantă luată în calcul de anchetatori este sinuciderea, scrie Tion.


Bărbatul de 35 de ani, medic veterinar cu domiciliul în Anina, județul Caraș-Severin, a fost dat dispărut de familie încă de sâmbătă. Bărbatul plecase de acasă în cursul săptămânii trecute și le-a spus rudelor că vine la Timișoara, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, pentru a se întâlni cu cineva.


Membrii familiei au vorbit cu el vineri seară, în jurul orei 22. Bărbatul le-a spus că va mai rămâne în Timișoara, iar de atunci nu au mai putut da de el. Rudele au cerut ajutorul polițiștilor de la IPJ Caraș-Severin, iar aceștia au deschis o anchetă.

I-au anunțat și pe colegii lor de la Timișoara că bărbatul ar putea fi în orașul de pe Bega, iar marți oamenii legii i-au găsit mașina în campusul USAMVBT.


Mai mult, în portbagajul autoturismului, polițiștii timișoreni au găsit cadavrul bărbatului de 35 de ani.
Din primele informații strânse de oamenii legii de la fața locului, cadavrul medicului veterinar nu prezintă urme de violență, iar anchetatorii cred că, cel mai probabil, ar fi vorba despre o sinucidere.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.