Doi frați găsiți MORȚI în apartament. Colegii de muncă de la JUCU le-au sesizat dispariția

de clujazi

Doi frați găsiți MORȚI în apartament. Colegii de muncă de la JUCU le-au sesizat dispariția . Un angajat dintr-o fabrica din Jucu care nu s-a mai prezentat la serviciu de cateva zile a trezit suspiciunile apropiatilor si colegilor de serviciu. Bărbatul lucra ca operator la o linie de caserare și nu a mai fost văzut de la mijlocul săptămânii trecute. El locuia într-un apartament, împreună cu fratele său, în localitatea Sărmașu din județul Mureș, aproape de limita cu județul Cluj, scrie gherlainfo.ro

Văzând că nu primesc niciun semn, nici la telefon, nici la ușă, cunoscuții au cerut ajutor. În dimineața zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 10.30, pompierii din Sărmașu au fost solicitați să intervină la un bloc de pe strada Republicii, unde locuiau cei doi. La adresa indicată s-a deplasat o autospecială cu cinci subofițeri și un ofițer, potrivit ISU Horea Mureș.

Pompierii au deblocat ușa, iar în interior au fost identificate doua persoane de sex masculin, fără suflare. Decedații au fost identificați de polițiști ca fiind cei doi frați, de 47 și 57 de ani. Intoxicarea cu monoxid de carbon ar fi fost cauza morții, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Vezi și: Detalii ȘOCANTE despre cuplul UCIS la Brașov. A fost reținut un suspect!

Doi frați găsiți MORȚI în apartament. Colegii de muncă de la JUCU le-au sesizat dispariția

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.