Bărbat din Covasna și-a vândut fata pe o ladă de bere. A fost VIOLATĂ ani la rând

de clujazi

Un bărbat din Covasna a primit o condamnare de 12 ani de închisoare după ce a vândut propria sa fiică, în vârstă de 14 ani, pentru o ladă de bere și câțiva lei. Fata a fost preluată de doi indivizi care au violat-o și bătut-o, iar aceștia au primit de asemenea o condamnare în același dosar. Adolescenta, acum în vârstă de 19 ani, a fost vândută pentru prima dată în 2018. Bărbatul care a cumpărat-o a ținut-o în casa sa timp de aproape trei ani, perioadă în care a violat-o în mod repetat și a amenințat-o cu cuțitul. Fata a scăpat și a mers acasă la tatăl ei.

Tatăl a returnat-o abuzatorului său, însă în 2021 fata a fost vândută unei alte persoane care a abuzat-o timp de 5 luni. Adolescența a raportat incidentul poliției, dar investigația a fost întârziată.

Acum, cei responsabili de investigație sunt sub investigație pentru favorizarea infractorilor. Fata și-a găsit refugiu într-un centru de protecție a copiilor, unde primește consiliere în prezent.

Tatăl fetei a fost condamnat la 12 ani de închisoare de către judecătorii de la Tribunalul Covasna, în timp ce cei doi violatori au fost condamnați la 9 ani și 3 luni de detenție. Inculpații trebuie să plătească victimei 50 de mii de euro daune morale.

Cu toate acestea, sentința nu este definitivă.

You may also like

1 comentariu

Sandu Bria 29 martie 2023 - 15:59

Dacă era mai frumoasă o dădea pe mai mult?

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.