Inovaţia coreeană în medicină estetică adusă la Cluj

de clujazi

Inovaţia coreeană în produse cosmetice şi în medicină estetică a fost adusă de curând la Cluj, urmând a fi lansată oficial joi, 13 februarie 2020, ca parte integrantă a brandului medical Q Clinic, sub forma unei noi divizii “Q Beauty Korean Products”.

Divizia Q Beauty Korean Products reprezintă o valoare adăugată în zona de medicină estetică şi produse de Skin Care. Această nouă linie de produse şi fire de suspensie/rejuvenare este rodul colaborării de peste doi ani a Q Clinic, cu mai multe clinici şi companii coreene. Frumuseţea tenului a fost dintotdeauna foarte importantă pentru femeile din Coreea de Sud, acesta fiind unul dintre motivele pentru care industria cosmetică din ţara asiatică a devenit una dintre cele mai performante din lume”, afirmă Dr. Adrian Avran, fondatorul Q Clinic şi iniţiatorul proiectului în România.

“Divizia Q Beauty Korean Products aduce pentru prima dată în România patru branduri renumite, menite să ajute la păstrarea tinereţii şi a frumuseţii celor care le folosesc” declară Lia Stanca, Business Manager Q Beauty Korean Products.

În urma acestei colaborări Q Clinic a implementat în practică curentă, o serie de tratamente din medicina estetică sud-coreană. De asemenea prin Centrul Q Education se realizează traininguri la toţi cei interesaţi de aceste proceduri, pe linia de dezvoltare profesională.

Tot în urma cooperării cu mediul medical coreean s-au identificat soluţii optime de Home Care (îngrijirea pacienţilor la domiciliu) materializată printr-o serie de produse cosmetice şi de îngrijire a pielii, foarte atent selectate.

Această punte de legătura urmează trendul colaborărilor deja existente, intre oraşul nostru Cluj-Napoca şi Coreea de Sud.

Invitaţi speciali din ţară şi straintate

În cadrul evenimentului vor fi prezenţi atât reprezentanţii oficiali ai companiilor coreene, cât şi invitaţi de renume din lumea artistică şi mondenă precum: Adina Butar şi Markus Schulz (DJ şi producător internaţional de muzică electronică), soprana Cristina Păsăroiu (una din cele mai mari voci romaneşti, care a cântat pe marile scene de operă ale lumii), designerul vestimentar Eli Lăslean – cu un moment de fashion show de excepţie, Horace Dan D (DJ şi producător de muzică electronică), de asemenea actorul Pavel Bartos în calitate de gazdă a evenimentului!

Evenimentul de lansare aDiviziei Q Beauty Korean Products, powered by Q Clinic & recommended by Doctor Qse va desfaura joi 13 februarie, ora 19:00, la Club NOA Cluj-Napoca, accesul realizându-se pe bază de invitaţie.

Vizitaţi www.q-clinic.ro/shop

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.