O clujeancă de 59 de ani cercetată penal pentru fraude de 402.754 de lei

de admin

O femeie din Cluj este suspectată de poliţiştii de investigarea fraudelor de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj a fost începuta urmărirea penală împotriva unei femei de 59 de ani, din Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelaciune şi uz de fals.

Femeia este suspectată că, în cursul anului 2007, a solicitat şi obţinut două credite în valoare de 30.404 de euro şi 59.097 de euro, de la o unitate bancară din Cluj, folosindu-se de o adeverinţă de venit şi copia unui carnet de muncă, ambele falsificate, inducând astfel în eroare reprezentanţii instituţiei bancare.

De asemenea, aceasta este suspectată că, în cursul anului 2008, a folosit o cerere de radiere falsificată, emisă în numele băncii şi destinată Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliară Cluj, în vederea radierii ipotecilor constituite asupra unui imobil, care garantau creditele obţinute anterior.

În urma operaţiunilor efectuate, suspecta a creat un prejudiciu de 402.754 de lei.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.