Cât costă un serviciu de transfer aeroport de înaltă calitate?

Deși serviciile de transfer aeroport capătă tot mai multă apreciere în ultima perioadă, în continuare numeroase persoane consideră că un astfel de serviciu reprezintă o soluție costisitoare la transferul de la / la aeroport. Însă, analizând în detaliu toate aspectele, ne vom da seama că avem de-a face cu o concepție greșită. Atunci când optați pentru un serviciu de transfer aeroport, nu doar că veți ajunge la destinație la ora dorită și în deplin confort, dar totodată nu va mai trebui să vă faceți o sumedenie de griji privind locul de parcare, plata parcării sau serviciile precare pe care vi le oferă un taxi.

În foarte multe situații, serviciile profesionale de transfer aeroport sunt cu puțin mai costisitoare decât tarifele practicate de taxiuri sau decât transportul cu propria mașină. Indiferent dacă vă aflați într-o călătorie cu familia, cu colegii de servici sau de unul singur, ultimul lucru pe care vi-l doriți este să vă luptați cu traficul aglomerat sau să căutați un loc de parcare. În loc să treceți prin toate aceste neplăceri, puteți să optați pentru confortul și comoditatea pe care vi le asigură un serviciu calitativ de transfer aeroport.

Costul altor opțiuni de transport vă poate surprinde

Dacă v-ați gândit să mergeți spre aeroport cu mașina personală sau dacă doriți să optați pentru alte opțiuni disponibile, dacă veți evalua stresul, posibilele neplăceri și costul total, cu siguranță vă veți reconsidera alegerea.

Dacă vă veți transporta cu propria mașină, va trebui să înfruntați traficul, să căutați un loc de parcare sigur și, în cele mai multe cazuri, va trebui să plătiți o parcare supravegheată pentru a ști că mașina dumneavoastră este în siguranță. Dacă veți fi plecat pentru mai multe zile, costul parcării va fi mai mare. Desigur, va trebui să puneți în calcul și combustibilul necesar pentru transportul spre și de la aeroport. Veți observa că transportul cu mașina personală este semnificativ mai scump decât costul unui serviciu de transfer aeroport. Cu City Transfer Cluj, costul unui astfel de serviciu profesional începe de la 14 euro/transfer.

De ce transportul cu taxiul nu este cea mai potrivită soluție?

În funcție de distanța pe care o veți parcurge de la aeroport la destinație sau dintr-o anumită locație spre aeroport, tarifele practicate de taxi pot fi destul de alarmante. În plus, tarifele serviciilor oferite de taxi nu sunt fixe, ci diferă în funcție de orele la care călătoriți, dacă staționați sau dacă veți călători în afara orașului. Mai pot exista și alte inconveniente suplimentare, cum ar fi lipsa aerului condiționat, starea proastă a mașinii sau mirosul neplăcut din mașină. Prin urmare, este foarte posibil să plătiți mai mult pentru un transport incomod.

Alegerea transportului public

Deși este adevărat că transportul în comun este uneori o opțiune la prețuri accesibile, majoritatea persoanelor vor admite că nu este deloc o idee grozavă să te îndrepți spre aeroport sau să vii de la aeroport cu transportul în comun. Nu doar că va trebui să plecați mai devreme pentru a ajunge la timp, dar va trebui să vă confruntați cu aglomerația și cu un disconfort general.

Cu o varietate de vehicule disponibile pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră, cu șoferi cu experiență, City Transfer vine în ajutorul clienților și cu alte servicii atrăgătoare, cum ar fi posibilitatea de a vă rezerva online serviciul de transfer aeroport și de a calcula costul final al transferului, precum și opțiunea de a plăti cu cardul. Tarifele percepute încep de la 14 euro/transfer și pot ajunge până la 30 euro/transfer dacă veți opta pentru o mașină din clasa Minivan potrivit pentru 7-8 pasageri. Pentru a afla mai multe informații despre serviciile de transfer aeroport, operatorii City Transfer vă stau la dispoziție 24/7.

Lasă un răspuns