USL Cluj și-a desemnat astăzi candidații pentru parlamentare

de admin

După mai multe situații tensionate răbufnite în cadrul organizației județene a USL, între PNL, PC și PSD, la propunerea candidaților, astăzi s-au anunțat în acele din urmă persoanele care vor concura în cadrul alegerilor din decembrie.

Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj a menționat că își asumă un target de cinci deputați și doi senatori la Cluj.

Iată lista candidaților, aprobată de conducerile centrale ale celor trei partide care alcătuiesc USL:

Senat:
Colegiul 1: Mircia Giurgiu (“Vom avea de dus aici o luptă foarte grea având în vedere că aici candidează fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe”)
Colegiul 2: Șerban Rădulescu
Colegiul 3: Marius Nicoară (“Dorim să câștigăm aici cu 60%. Adversarii noștri sunt nume puțin cunoscute în politică.”)
Colegiul 4: Alexandru Cordoș

Camera Deputaților:
Colegiul 1: Adrian Oros (“Deși numirea pentru acest colegiu a fost ultima făcută, cred că merit acest lucru, având în vedere că în ultimii 3 ani am făcut ca în acest colegiu să creștem de la 8% la 29%)
Colegiul 2: Steluța Cătăniciu
Colegiul 3: Aurelia Cristea
Colegiul 4: Popa Irimie (“Sunt un om pe propriile picioare, nu sunt omul nim[nui. Scopul meu este de a câștiga și de a-mi ajuta colegii. Nu sunt parlamentar de profesie așa cum sunt cei care candidează împotriva noastră. Am muncit pentru ce am obținut, am crescut pas cu pas în cariera profesională universitară, am creat peste 80 de locuri de muncă prin proiectele europene câștigate”)
Colegiul 5: Radu Zlati (“Prima treime din viață mi-am petrecut-o în Sibiu, a doua treime la Maremureș, cu o activitate didactică, iar a treia treime, voi vedea, în funcție de alegerea clujenilor. Aici îmi este familia și oricum veneam aici cu naveta, din Maramureș […] Îl asigur pe Mihai Szeplekan, ales inițial pe acest colegiu de către organizația locală, că are parte de respectul meu, și el m-a asigurat că beneficiez de tot sprijinul său”)
Colegiul 6: Cornel Itu (“Provin dintr-un colegiul puternic USL, mereu vitregit”)
Colegiul 7: Ilarie Ivan “Voi câștiga cu sprijinul colegilor și cu experiența dobândită, cu peste 50%”
Colegiul 8: Grumaz Vasile
Colegiul 9: Elena Uioreanu
Colegiul 10: Leonard Horvath

“Este momentul în care echipa USL se prezintă în fața comunității clujene. Echipa USL-ului este formată din reprezentanți ai celor trei partide. Eu voi candida pe Colegiul 2 Senat, iar pe Colegiul 10 deputați candidează din partea PC, Leonard Horvath. Suntem o echipă puternică, unită, care dorim să punem în fapt dorința clujenilor, schimbarea în Cluj și la nivelul conducerii țării, cu un Parlament care să fie puternic dominat de USL”, a declarat președintele PC Cluj, Șerban Rădulescu.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.