Uioreanu şi gaşca lui au pus mâna pe Clujana

de clujazi

USL Cluj dă dovadă de ipocrizie prin modul în care a ales să rezolve problemele reclamate în legătură cu funcţionarea fabricii de încălţăminte Clujana.

După ce membrii USL din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, în frunte cu preşedintele Horea Uioreanu au discredidat fosta conducere numită la Clujana, şi fabrica în sine, în ciuda faptului că aici s-au păstrat angajate 400 de persoane şi s-au realizat investiţii majore în modernizarea utilajelor şi îmbunătăţirea condiţiilor de lucru, se pare că singurul interes al majorităţii politice de la nivelul CJ este acapararea fabricii de către proprii membri şi salarizarea pe bani publici mulţi a unor politruci.

USL-ul condamna fosta conducere a Consiliului Judeţean Cluj pentru furturi comise la Clujana şi numirea pe criterii politice a directorilor deşi niciun director pus în funcţie de fosta majoritate nu era membru PDL.

În schimb, se pare că pentru a-şi demonstra superioritatea şi puritatea faţă de fosta conducere a CJ, Horea Uioreanu şi consilierii USL au numit la conducerea Clujana directori membri de partid, care au candidat la alegerile locale. Spre exemplu, Puiu Șumlea a candidat pentru postul de consilier local la Cluj-Napoca, din partea PSD, acesta aflându-se pe una din ultimele poziții de pe lista de candidați.

Oare ce a învățat Uioreanu din “greșelile” fostei conduceri a Consiliului Județean, pe care dânsul le-a reclamat?

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.