“U” Mobitelco, la a patra victorie consecutivă în campionat

de admin

Baschetbaliștii clujeni se află într-o formă foarte bună și au reușit să obțină, ieri, la Timișoara, cea de-a patra victorie consecutivă în campionat.

Scorul final al partidei a fost 79 – 89 (19-27, 23-16, 19-27, 18-19).

“Sunt mulțumit de victoria de azi, am reușit să oprim jocul Timișoarei, echipa a jucat matur. Pe partea de atac, am avut câteva greșeli, însă, per total, sunt foarte mulțumit de jocul băieților. Dacă de jocul echipei sunt mulțumit, sunt foarte nemulțumit de prestația arbitrilor! A fost la început tratamentul incorect la care a fost supus președintele Mircea Cristescu, apoi a fost faza în care am atras atenția arbitrilor asupra comportamentului băncii tehnice a gazdelor și am primit tehnic și noi și Timișoara! A venit în ultimele 35 de secunde al doilea tehnic, într-un moment în care eu nu am spus nimic, am cerut doar time-out. Nu vreau să îmi dea nimeni lecții de regulament, vreau ca echipa mea să fie tratată corect. Nu se pot comporta așa cu mine! Vreau să fiu tratat la fel ca și ceilalți și, de asemenea, îmi doresc ca cei de la club să mă protejeze”, a declarat Niksa Bavcevic pentru site-ul oficial al echipei.

Pentru “U” Mobitelco au marcat: Wright 21 (6 recuperări, 3 pase decisive), Nikolov 21 (3X3), Hallik 17 (4X3, 5 recuperări), Todorovic 10 (7 recuperări, 2 pase decisive), Barnette 9 (6 recuperări, 4 pase decisive), Nakic 9 (3X3), Baciu 2 (3 recuperări). A mai jucat Pop (o pasă decisivă, o interceptie).

Președintele clubului, Mircea Cristescu a menționat că urmează să analizeze acest meci pentru a face un memoriu în legătură cu cele două faulturi tehnice și modul cum au fost ele interpretate, pentru că este singura cale legală.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.